fbpx

Solarized: Een gecertificeerd Belgisch zonnepanelenbedrijf

Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier van zonnepanelen in België, is het belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerd zonnepanelenbedrijf. Een gecertificeerd bedrijf biedt niet alleen hoogwaardige zonnepanelen en installatieservices, maar voldoet ook aan strenge normen en richtlijnen voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een van de gecertificeerde zonnepanelenbedrijven die u kunt overwegen, is Solarized. Solarized is een toonaangevende leverancier en installateur van zonnepanelen in België en heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van zonne-energiesystemen.

Solarized is gecertificeerd door verschillende organisaties, waaronder het Vlaams Energieagentschap en RESCert. Het Vlaams Energieagentschap is een onafhankelijk agentschap van de Vlaamse overheid dat verantwoordelijk is voor het stimuleren van energie-efficiëntie en duurzame energie in Vlaanderen. RESCert is een Belgisch certificeringsorgaan voor installateurs van hernieuwbare energie.

Deze certificeringen garanderen dat Solarized:

  • Beschikt over deskundige medewerkers die zijn opgeleid en getraind om zonne-energiesystemen te installeren en te onderhouden.
  • Gebruikt hoogwaardige zonnepanelen en andere componenten die voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen voor veiligheid en kwaliteit.
  • Voldoet aan alle wettelijke en technische vereisten voor de installatie van zonnepanelen in België.


Bovendien biedt Solarized een uitstekende klantenservice en garantie op hun producten en installatieservices. Als u kiest voor Solarized, kunt u er zeker van zijn dat u investeert in hoogwaardige, betrouwbare en duurzame zonnepanelen voor uw woning of bedrijf.

Wilt u meer weten over Solarized en hun zonnepanelen en installatieservices in België? Neem dan contact op met Solarized voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwste berichten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de energie transitie.