fbpx

Vacature: Energie Adviseur (sales)

Vacature

Energie Adviseur / Sales – Zelfstandig of in dienst.

Zelf de baan op gaan, mensen warm en blij maken voor de allernieuwste, duurzame energietechnieken en een interessant commercieel voorstel waar iedereen blij van wordt?

Als Energie Adviseur bij Solarized Hasselt ga je ervoor met volle goesting! Jouw nieuwe collega Vincent staat te popelen om je met open armen in het team van Solarized te ontvangen: “Wij proberen plichtsbewust tot een technisch onderbouwde offerte te komen die uiteindelijk leidt tot verkoop. Elke dag, elk project en elke klant is anders. Het salesteam van Solarized bestaat uit een team van vier warme collega’s. Wij zijn een team met veel energie en motivatie en zijn echt op zoek naar iemand die daarbij de perfecte aanvulling vormt.”

Ben jij gepassioneerd door de nieuwste energiezuinige technieken inzake zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen, energiebeheersystemen? Ben je op de hoogte van het capaciteitstarief, de nieuwste subsidies en ontwikkelingen in een constant veranderende markt en klaar voor een nieuwe uitdaging in het kleine team van Solarized? Lees dan snel verder, want deze job schreeuwt om een talent zoals jij!

 

Je functie

Als sales / energie adviseur bij Solarized bezoek je particuliere en professionele klanten die een commerciële vraag gesteld hebben en overtuig je hen van de meerwaarde van Solarized.

  • Je analyseert hun eigen behoeften, werkt een geschikt concept uit en realiseert de verkoop van hernieuwbare energietechnieken. Je staat eveneens in voor de opmaak van de offerte.
  • Je volgt punctueel je contacten op, bouwt een kwalitatieve relatie met de klanten op en sluit verkopen succesvol af.
  • Na de verkoop draag je met zorg jouw dossier over aan de projectleider die de uitvoering op zich neemt.
  • Je creëert duurzame relaties op lange termijn met professionele klanten.

 

Je profiel

  • Kennis & ervaring: Je hebt bij voorkeur ervaring in onze sector en/of in de verkoop of gelijkwaardig door ervaring. Je bent vertrouwd met de residentiële technieken (zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, wetgeving en subsidies,…).
  • Drive: Je bent gepassioneerd door energiezuinige technieken en energiebewust (ver)bouwen. Je bent een doorzetter met een stevige winnaarsmentaliteit.
  • Communicatie: je beschikt over sterke mondelinge en schriftelijk communicatieve vaardigheden. Je slaagt er in om technische begrippen of andere relevante informatie in begrijpbare taal over te brengen naar je doelpubliek.
  • Flexibiliteit: Je bent flexibel en bereid om ook ’s avonds klanten te woord te staan

Solliciteer nu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nieuwste berichten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over de energie transitie.