fbpx

Dakrenovaties voor een zorgeloze toekomst.

Een dakrenovatie is meestal stap nummer één in een verbouwing. Terecht, want in een doorsnee woning zijn naar schatting 26 % van alle warmteverliezen te wijten aan een slecht (geïsoleerd) dak.

Leg de lat hoog genoeg.

Wanneer u beslist om een dakbedrijf onder de arm te nemen om uw dak te laten renoveren, moet u eerst afwegen of u gaat voor een volledig nieuw dak of een dakreparatie.

Wil je jouw dak renoveren, vernieuwen of isoleren? Dan kun je verschillende premies aanvragen. Is je huis 10 jaar of ouder? Dan geniet je ook het btw-tarief van 6 % in plaats van 21 %.

Hou er rekening mee dat je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen om aanspraak te kunnen maken op premies en eventueel andere financiële voordelen. Één van de voorwaarden is alvast dat de werken worden uitgevoerd door een professional zoals Solarized.

Transparante aanpak

1. Plaatsbezoek

Onze dakwerker komt langs voor een persoonlijk gesprek waarbij we de specifieke huidige én mogelijk toekomstige situatie in kaart brengen.

2. Offerte

Op basis van je renovatie of aanpassings-wensen doen wij een voorstel. Wij luisteren érg goed, dus verwacht je aan een scherp, eerlijk en transparante offerte.

3. Installatie

Wij zoeken samen naar de ideale dag en tijd zodat ons gespecialiseerd installatieteam langs kan komen. We werken secuur en laten als perfect en netjes achter.

4. 25 jaar garante

Wij leveren standaard 25 jaar garantie op onze dakwerken.

Neem contact op

Waarom al meer dan 1500 huishoudens voor ons kozen.

FAQ

Vaak gestelde vragen.

Om te besparen op arbeidskosten is het verleidelijk om zelf je dakherstelling, isolatie … uit te voeren. Toch schakel je beter een ervaren dakwerker in. Een professional heeft niet alleen de nodige kennis om je dakwerken tot in de puntjes uit te voeren, maar beschikt ook over het nodige (veiligheids)materiaal.

Daarnaast maak je alleen aanspraak op premies en andere financiële voordelen (zoals het verlaagd btw-tarief van 6%) wanneer je samenwerkt met een erkend dakwerker. Doe-het-zelven is dus niet altijd voordeliger dan samenwerken met een vakman.

Dat hangt vooral af van het type dakwerk. Een dakherstelling laat je best zo snel mogelijk uitvoeren om ergere schade te vermijden. Je dak laten reinigen doe je best wanneer het buiten niet te warm is, niet regent en niet vriest. Een ervaren dakwerker geeft niet alleen advies, maar informeert je ook over het beste moment om je dakwerken te laten uitvoeren. Kom in contact met meerdere dakwerkers via onderstaand offerteformulier:

De term dakwerken dekt een brede lading. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten dakwerken die je kan laten uitvoeren:

1. Nieuwe dakbedekking plaatsen
2. Nieuwe dakconstructie plaatsen
3. Daklicht plaatsen
4. Dak isoleren
5. Dak reinigen en ontmossen
6. Schoorsteen reinigen
7. Dakherstelling

Dakwerken

Download onze brochure.