fbpx

Bereken hier de terugverdientijd van je zonnepanelen installatie.

Wat is jouw jaarlijks verbruik?

Het jaarlijkse verbruik in kWh van een gezin is essentieel bij het berekenen van een offerte voor zonnepanelen door Solarized, omdat het de benodigde capaciteit van het zonnestroomsysteem bepaalt. Het geeft inzicht in de energiebehoefte van het gezin en helpt bij het dimensioneren van het systeem om voldoende elektriciteit op te wekken. Weet je jouw verbruik niet? Geen zorgen, in de volgende stap berekenen we het voor jou.


Hoeveel mensen wonen er bij jou?

Door rekening te houden met het aantal bewoners, kan een nauwkeurige schatting worden gemaakt van de hoeveelheid opgewekte zonne-energie en de hoeveelheid energie die moet worden opgeslagen, wat resulteert in een optimaal ontwerp en een efficiënt gebruik van hernieuwbare energiebronnen.


Hellingsgraad dak?

De hellingsgraad bepaalt de maximale blootstelling aan zonlicht en de opbrengst van de panelen. Het type dak (plat, zwak hellend, normaal hellend of sterk hellend) bepaalt de benodigde bevestigingsmethoden en eventuele extra maatregelen voor een veilige installatie, wat essentieel is voor een nauwkeurige offerte.

Solarized
Zonnepanelen
Solarized
Solarized

Schaduw?

De hoeveelheid schaduw beïnvloedt de efficiëntie en opbrengst van de zonnepanelen, dus het is belangrijk om te weten of er sprake is van geen schaduw, weinig schaduw of veel schaduw. Dit helpt bij het bepalen van de optimale positionering en het aantal benodigde zonnepanelen om voldoende energieopwekking te garanderen. Bovendien kan het in kaart brengen van schaduwproblemen leiden tot aanvullende oplossingen, zoals het trimmen van bomen of het gebruik van micro-omvormers, om de efficiëntie van het zonnestroomsysteem te maximaliseren.


Locatie van de installatie

Het kennen van het exacte adres van een huis is belangrijk bij het berekenen van een offerte voor zonnepanelen door Solarized, omdat het de mogelijkheid biedt om specifieke lokale factoren in overweging te nemen, zoals het prosumententarief en de zoninstraling op dat specifieke locatie. Solarized maakt gebruik van satellietbeelden om de exacte zoninstraling te berekenen, wat resulteert in een nauwkeurige en gepersonaliseerde offerte voor zonnepanelen.


Omschrijving van uw project

Beschrijf in het kort (of lang) uw project, wensen, noden.

Wanneer installeren?


Jouw contactgegevens


Zonnepanelen prijs

Bij Solarized kunt u gemakkelijk én betrouwbaar zonnepanelen kopen en laten plaatsen.

Als dé specialist in solar zonnepanelen in de regio Limburg, bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige zonnepanelen. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie, zelfs op leien daken. Bovendien bieden wij ook diensten aan zoals het reinigen van uw zonnepanelen, waardoor u verzekerd bent van optimale prestaties en een langere levensduur. Bij Solarized begrijpen we dat de aanschaf van zonnepanelen een investering is, daarom bieden wij transparante informatie over wat de kosten van zonnepanelen kunnen zijn. Daarnaast helpen we u graag bij het kiezen van de juiste omvormer voor uw zonnepanelen, zodat u het maximale rendement uit uw zonne-energiesysteem haalt. Kies voor Solarized en geniet van duurzame energie met hoogwaardige zonnepanelen en uitstekende service.